Je vyrábaná vo Švédsku od roku 1906, pri výrobe sa používajú kontrolované suroviny, takže je istota, že produkty sú zdravotne nezávadné. Panvice sú vhodné na všetky tipy varičov a sporákov. Čím je liatinový riad viac používaný, tým má lepšie vlastnosti .
Panvicu necháme dostatočne rozohriať a zistíme to tak, že nad panvicou sála teplo. Stačí priložiť prsty približne 3 cm nad panvicu. No ja som ju nechala rozohriatu viac ako 2 minúty, ale to nestačilo. Nabudúce už budem vedieť ako na to. Učíme sa celý život.
ZELENÉ FAZUĽKOVÉ STRUKY SO SLANINKOU
Je vyrábaná vo Švédsku od roku 1906, pri výrobe sa používajú kontrolované suroviny, takže je istota, že produkty sú zdravotne nezávadné. Panvice sú vhodné na všetky tipy varičov a sporákov. Čím je liatinový riad viac používaný, tým má lepšie vlastnosti .
Panvicu necháme dostatočne rozohriať a zistíme to tak, že nad panvicou sála teplo. Stačí priložiť prsty približne 3 cm nad panvicu. No ja som ju nechala rozohriatu viac ako 2 minúty, ale to nestačilo. Nabudúce už budem vedieť ako na to. Učíme sa celý život.
Množstvo
2 porcie
Príprava
5 minút
Varenie/pečenie
4 minút
Čas celkovo
10 minút
POTREBUJEME
- 200 g fazuľové struky
- 100 g plátky prerastenej slaniny
- 2 PL slnečnicové semienka
- 2ČL tekvicový olej
POSTUP
- Panvicu dostatočne rozohrejeme a osmažíme na nej slaninku nakrájanú na požadované kúsky, pečieme 1 minútku za stáleho miešania.
- Pridáme pokrájané fazuľové struky a spolu premiešame, pečieme približne 3 minúty.
- Na záver posypeme slnečnicovými semienkami a pokvapkáme tekvicovým olejom. Hotovo.
TIP
- Vychutnajte si ako teplý šalát, alebo si uvarte k tomu špagety a všetko spolu premiešajte.