OVSENÁ KAŠA SO STRÚHANÝM JABLKOM

Ukážem, ako varím moju najobľubenejšiu  a nejpreferovanejšiu ovsenú kašu. Ideálna počas chladných jesenných či zimných dní.

OVSENÁ KAŠA SO STRÚHANÝM JABLKOM

Množstvo

Príprava

Varenie/pečenie

Čas celkovo

POTREBUJEME

  • 100 g jemných ovsených vločiek
  • 200 ml vody
  • 1 jablko
  • makovo – mandľový krém
  • mletá škorica
  • med
  • 5 ks para orechov

POSTUP

1. Ovsené vločky zalejeme vodou a za stáleho miešania varíme do zovretia.
2. Na záver primiešame postrúhané jablko a škoricu.
3. Para orechy pokrájame na menšie kúsky a na sucho opražíme na panvici.
4. Ovsenú kašu prelejeme do misky, poukladáme para orechy, posypeme škoricou, pokvapkáme makovo – mandľovým krémom a medom.